Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий вирішив всю відповідальність за підвищення тарифів на пасажирські перевезення перенести на Шкургана — Олексій Дегтяренко

Міський голова Андрій Садовий вирішив всю відповідальність за підвищення тарифів на пасажирські перевезення перенести на Миколу Шкургана — переконаний член правління Львівської обласної громадської організації «Народний самоконтроль» Олексій Дегтяренко. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові.
«Завтра Микола Шкурган зустрінеться з львівськими перевізниками, щоб обговорити підвищення тарифів за проїзд. Ми розуміємо, що підвищення відбудеться у будь-якому випадку тому, що це позиція самого мера міста, і потім, можливо, пан Садовий зможе говорити, що він немає причетності до підвищення за проїзд у місті. Тому ми закликаємо міського голову приєднатися до переговорів і повідомити свою позицію», — розповів Олексій Дегтяренко, зазначивши, що у приватних розмовах перевізники розповідають, що у них будуть прибутки навіть без підвищення ціни за проїзд.
За його словами, гроші, які люди сплачують за проїзд йдуть не на покращення технічних якостей автотранспорту, а осідають у самих перевізників.
«Думаю, що якби був відповідний сервіс, то люди б платили більшу ціну. Поки що пан Садовий вирішив всю відповідальність перенести на Шкургана, який і домовлятиметься про ціни», — додав Дегтяренко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ