Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий зустрівся з головою Британо-української торгової палати

Сьогодні, 21 вересня, відбулась зустріч міського голови Львова Андрія Садового з Бейтом Томсом, головою Британо-української торгової палати. Долучились до розмови також заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків та заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

В ході зустрічі сторони обговорили можливості співпраці в культурній сфері, а також важливість розвитку туризму, як промоційної складової для такого старовинного міста, як Львів, та як економічно вигідної сфери діяльності.           

Довідка.

Бейт Сі. Томс є засновником та керуючим партнером київського та лондонського офісів юридичної фірми Бі. Сі. Томс енд Ко. Пан Томс є випускником Єльської школи права (доктор юриспруденції, 1975), і також вивчав право в Коледжі Магдалини Кембріджського університету (іспит з права першого рівня з відзнакою, 1972-1973). Бейт Томс закінчив Університет Вашингтона та Лі (бакалавр мистецтв, з відзнакою, 1971, Phi Beta Kappa), та також навчався в Паризькому інституті політичних досліджень (курс вчень про Радянську державу, 1969-1970) та здобув ступінь магістра в Єльському університеті (1977). В 1975 році Бейта Томса було прийнято до колегії адвокатів в штаті Вірджинія, 1977 році - до колегії адвокатів округу Колумбія, в 1992 році - у Франції. Бейт Томс очолює Британо-українську торгову палату. 

До створення Бі. Сі. Томс енд Ко Бейт Томс був партнером лондонського офісу однієї з найбільших міжнародних юридичних фірм з головним офісом в США. Серед його основних галузей практики - консультування українських та іноземних клієнтів з будівельного права та проектного фінансування (він успішно супроводжував першу в Україні трансакцію ЄБРР з проектного фінансування), фінансового права (він організував перше в Україні IPO щодо отримання п'ятисот мільйонів доларів для фінансування «Полтавської газонафтової компанії» (Poltava Petroleum Company / JKX)), у сфері комерційної та житлової нерухомості, нафтогазовій сфері та сфері злиття та поглинання. Він також успішно супроводжував низку великих судових спорів в Україні. Бейт Томс є автором багатьох статей з українського права, в тому числі основним автором книги «Здійснення бізнесу в Україні». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ