Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий звернувся до працівників ринку "Вернісаж" з відкритим листом

Зважаючи на те, що останнім часом у ЗМІ з’явилось багато інформації щодо майбутньої долі ринку «Вернісаж», міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до працівників ринку з відкритим листом. Лист поширила прес-служба міської ради.

Подаємо текст листа:

«Шановні працівники ринку «Вернісаж»!

Враховуючи, що останнім часом в пресі прозвучало багато інсинуацій навколо майбутньої долі ринку «Вернісаж», хочу офіційно поінформувати, що станом на сьогодні в Львівській міській раді не приймалось жодних рішень, які би змінювали місце роботи ринку «Вернісаж».

Пані Ірині Гримак, заступнику начальника управління природних ресурсів та регулювання природних відносин, яка висловила в пояснювальній записці до ухвали Львівської міської ради щодо діяльності Туристичного інформаційного центру свою особисту думку щодо ринку «Вернісаж», оголошено догану.

Також оголошена догана начальнику управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин п. Михайлу Бокало за слабкий контроль в організації діяльності управління.

Дозвольте запевнити Вас, що я є прихильником того, аби в місті успішно функціонував і розвивався ринок народних промислів та художнього мистецтва. Адже це не лише місце, де львів’яни та гості можуть придбати якісну продукцію народних майстрів, але й місце праці для багатьох львів’ян.

Бажаю Вам творчого натхнення та успіхів», - зазначено у листі міського голови Львова Андрія Садового.

Нагадаємо, проектом ухвали Львівської міської ради пропонується погодити Львівському комунальному некомерційному підприємству «Центр розвитку туризму міста Львова» місце розташування земельних ділянок та надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул М.Кривоноса-вул Замковій у постійне користування для створення туристично-інформаційного центру та розміщення ринку з продажу товарів народного побуду. До проекту ухвали було підготовлено пояснювальну записку, яка включала виключно суб’єктивний погляд на ситуацію щодо ринку «Вернісаж» та жодним чином не відображала мети проекту ухвали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ