Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сало вимагає від Держфінінспекції чітких відповідей

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало під час апаратної наради наголосив на необхідності чіткої та злагодженої роботи контролюючих органів у Львівській області. Зокрема, за даними Держфінінспекції у Львівській області за січень-жовтень 2013 року проведено ревізії 320 підприємств та виявлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів у розмірі 80 мільйонів гривень. Повідомила прес-служба Львівської ОДА,

Окрім цього, у 199-ти бюджетних установах за цей же період виявлено незаконних нецільових витрат та недостач на суму 23,2 млн грн, в тому числі коштів державного бюджету – 5,9 млн грн, місцевих бюджетів – 17,2 млн грн та майна – 0,1 млн гривень.

«На жаль, незважаючи на таку велику кількість виявлених порушень та 41 справу, яку скеровано до суду, у Держфінінспекції мені так і не змогли чітко доповісти, скільки чиновників притягнуто до кримінальної відповідальності за цими фактами. Такого бути не повинно. Адже якщо є порушення, то повинні бути й ті, хто несе відповідає за неправомірні дії», – наголосив Олег Сало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ