Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Самооборона затримала на Левандівці трьох грабіжників з «корочками»

Самооборонці Залізничної сотні затримали на Левандівці трьох грабіжників - колишніх правоохоронців, повідомила прес-служба Народної Самооборони Львівщини.

Правопорушників впіймали у вівторок ввечері, коли ті били металевими трубами і битами двох місцевих мешканців та намагалися їх пограбувати. Злочинці, перебуваючи на підпитку, намагалися втекти від самооборонців на авто, утім, громадські активісти заблокували машину. Доки на місце події їхала міліція, злочинці (як з’ясувалося – колишні правоохоронці) погрожували активістам, демонструючи «козирні корочки».

Особи правопорушників встановлено, зараз вони перебувають у камері тимчасового утримання, вміст алкоголю у їхній крові підтвердився.

Злочинцям висунуто обвинувачення згідно зі cт. 185 частини 3 Кримінального Кодексу за організований розбійний грабіж,що передбачає покарання позбавленням волі від 4-ох до 6-ти років.

«Якщо хтось подумав, що може робити різні безчинства, беззаконня, бо почувається надто впевнено, нехай пам’ятає: ми не будемо зважати ні на які посвідчення, високі посади чи зв’язки людей, якщо вони діють проти закону», - заявив керівник Самооборони Львівщини Валерій Веремчук
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ