Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Самопоміч" припинила непомітну акцію біля ЛОДА

Очищення вулиць Львова від сміття, розробка стратегії поводження з ТПВ області, скликання позачергової сесії Львівської обласної ради і погодження розподілу субвенції з бюджету Львова – вимоги безстрокової мирної акції виконуються. Відтак, акція під стінами Львівської обласної державної адміністрації тимчасово призупиняється. Про це йдеться у заяві об'єднання "Самопоміч".

"23 червня львів’яни вийшли на безстрокову акцію щодо припинення екотерору проти Львова. Учасники акції мали чіткі вимоги, які їх згуртували: припинення сміттєвої блокади Львова; розблокування полігонів; вивезення сміття, яке накопичилося біля контейнерів; розроблення комплексної стратегії поводження з ТПВ на Львівщині; скликання позачергової сесії Львівської обласної ради; погодження розподілу коштів, які Львів заплатив ЛОДА як викуп за припинення блокади.
Ми мали на меті привернути увагу центральної та обласної влади до проблем львів’ян, ми вимагали припинення екотерору проти міста. Наші досягнення не були марними – спільними зусиллями нам вдалося змусити владу області виконувати вимоги громади!
Але ми ще не досягли нашої головної мети – очищення Львова від сміття. Тому продовжується робота штабу, який аналізує стан вивезення ТПВ зі Львова, аналізує ситуацію в області і слідкує за тим, щоб зобов’язання, які на себе взяла обласна влада, були виконані.

Львів’яни вкотре довели, що нами не можна маніпулювати. Львів не зламався і відстояв своє право на життя в чистих і безпечних для здоров’я умовах", - сказано у заяві.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ