Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Самопоміч" заблокувала трибуну Ради через Кривий Ріг

Під час обговорення законопроекту про внесення змін до Конституції щодо правосуддя депутати "Самопомочі" заблокували трибуну Верховної Ради, вимагаючи призначити повторні вибори у Кривому Розі.

Депутати на чолі з Єгором Соболєвим вийшли, скандуючи "Кривий Ріг!".

Перед тим лідер фракції Олег Березюк заявив, що "Самопоміч" не буде підтримувати внесення президентського законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо правосуддя до порядку денного Верховної Ради і голосувати за сам закон, доки парламент не виправить ситуацію в Кривому Розі.

Спікер Володимир Гройсман запросив на нараду після того, як виступлять керівники фракцій, зокрема, Олег Ляшко, з приводу законопроекту.

За кілька хвилин депутати так і не розійшлися, і Гройсман повторив: "Продовжуємо розгляд питання, а я запрошую керівників фракцій на консультації. Після нашого повернення, хто не виступив, буде виступати".

Ще за пару хвилин голова парламенту оголосив перерву до 12:00 на вимогу голів фракцій, але додав: "Такими методами навряд чи щось конструктивно можна вирішувати".

Як відомо, під Верховною Радою у вівторок проходить мітинг із вимогою призначити повторні вибори у Кривому Розі, де мером за результатами місцевих виборів названо екс-"регіонала" Юрія Вілкула.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ