Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Самопоміч" завтра голосуватиме лише за законопроекти, які необхідні державі та народу

Парламентська фракція "Об'єднання "Самопоміч" завтра голосуватиме за законопроекти, котрі наразі необхідні державі та українському народу. Про це у коментарі кореспонденту "112 Україна" заявила народний депутат ("Самопоміч") Тетяна Острікова опісля засідання фракції.

"Завтра розглядатимуться: закон про оподаткування спадщини, закон про стимулювання розвитку індустріальних парків, закони, якими передбачається створення методики антимонопольного комітету як нормативно-правового акту щодо штрафів, які накладаються цим органом й інші закони про патронат над дітьми у будинках-інтернатах. Самопоміч" буде голосувати за всі закони, які зараз необхідні нашій державі і нашим людям", - зазначила вона.

Раніше голова Верховної Ради Андрій Парубій зауважував, що до кінця тижня народні обранці мають розглянути законопроекти із блоків законів з дерегуляції та децентралізації.

Також Парубій наголосив, що за сьогодні парламентарі прийняли 11 рішень, з поміж яких були постанови та "дуже важливі закони". На його думку, це є свідченням того, що народні депутати України налаштовані на активну і дієву роботу.

112 Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ