Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Самопомочі» не вибачили макропіар на мікропроектах

Співголовою комісії обласного конкурсу мікропроектів може стати будь-хто із заступників голови Львівської обласної ради, а не лише перший. Відповідні зміни до програми обласного конкурсу мікропроектів ухвалила сьогодні, 24 січня, бюджетна комісія Львівської облради.

Відтак, рішення, хто саме стане співголовою конкурсної комісії від облради, прийматиме її голова Олександр Ганущин.

Ініціаторами такої зміни стали голови шести фракцій Львівської обласної ради, - розповів у коментарі журналістам голова бюджетної комісії Олег Домчак.

«Зміна полягає в тому, що раніше співголовами комісії були перші заступник голови облради та ОДА. Тепер до комісії може входити будь-хто із заступників, на розсуд голови», - зазначив він.  

Водночас у фракції «Самопоміч» Львівської облради подібну ініціативу розцінюють як тиск  на нинішнього першого заступника голови облради, голову обласної парторганізації Парасковію Дворянин.

«Ціль цього рішення – заміна співголови комісії. Ми розуміємо,  для чого це робиться, адже це найкраща програма облради, і є певні сили, які хочуть перекреслити здобутки фракції», - заявив присутній на комісії депутат від «Самопомочі» Рома Кізима.

Натомість серед членів комісії лунали репліки про те, що «Самопоміч» «занадто піариться» на мікропроектах.

Зміни до програми будуть винесені на сесію Львівської облради.

Нагадаємо, що не так давно у Львівській облраді від імені представників більшості фракцій виголосили заяву про те, що  «Самопоміч» монополізувала програму мікропроектів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ