Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Савченко заявила, що має ще один список

Народний депутат Надія Савченко заявляє, що опублікувала списки зниклих та полонених на Донбасі, щоб уникнути спекуляцій з боку як РФ, так і України. Про це вона сказала на брифінгу у вівторок.

"Обмін всіх на всіх реально можливий до кінця зими... Ці списки потрібні, щоб закінчилися спекуляції, щоб ані Москва, ані Київ не могли більше спекулювати обміном. Ці списки треба було зробити відкритими відразу", - зазначила Савченко.

Вона зазначила, що працювала над списками 9 місяців.

"Списки були напрацьовані впродовж 9 місяців моєю командою, вони не були взяті у якоїсь офіційної сторони. Це була робота, я знаходила деякі списки і надавала інформацію відповідним структурам в Україні", - сказала вона

Крім того, Савченко зауважила, що має ще один список, однак не публікує його, бо не знає, чи живі ті особи, які є в списку.

На запитання журналістів, чи співпрацюватиме Савченко з СБУ, вона сказала: "Народний депутат має доступ до всієї державної таємниці на найвищому рівні. Ми не підзвітні СБУ. Я співпрацюю з усіма службами і буду співпрацювати, тому що на них дуже багато замикається. Це структури, які захищають Україну, тому, звичайно, співпрацюватиму".

Як відомо, у вівторок, 10 січня, нардеп Надія Савченко, яка вела переговори із представниками ОРДЛО, опублікувала списки полонених і зниклих безвісти.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ