Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

СБУ депортує з України російського пропагандиста

Служба безпеки України прийняла рішення про примусове повернення до Росії чергового прокремлівського пропагандиста Ігоря Петрашевича. Про це повідомлено на офіційній сторінці СБУ на ФБ.

Співробітники Служби встановили, що громадянин РФ працював в Україні на російські ЗМІ, зокрема «Федеральное агентство новостей», «rusvesna.su», «riafan.ru». На замовлення редакцій росіянин готував упереджені матеріали про ситуацію в нашій державі, які активно тиражувалися у ЗМІ країни-агресора. 

Пропагандист у своїх інформаціях свідомо й безпідставно підривав авторитет органів державної влади в Україні, спотворював історичні факти становлення і розвитку українського народу та дискредитував Україну на міжнародній арені.

У рамках протидії гібридній війні держави-агресора в інформаційній сфері та локалізації потенційних загроз, а також у зв’язку з тим, що діяльність росіянина суперечить інтересам забезпечення національної безпеки України, її суверенітету, територіальної цілісності і конституційного ладу, 21 листопада 2017 року Ігоря Петрашевича буде примусово повернуто на територію РФ із забороною в’їзду до України терміном на три роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ