Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

СБУ готує документи, щоб надати охорону Шухевичу

У Службі безпеки України вже працюють над проханням керівника фракції Радикальної партії Олега Ляшка щодо надання державної охорони народному депутатові Юрію Шухевичу. Про це у коментарі Радіо Свобода сказав керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

"Якщо СБУ отримає наказ, то ми його негайно виконаємо, але й зараз, не чекаючи наказу, наша служба працює над цим питанням. Хочу наголосивти, що оскільки звернення від пана Ляшка пролунало і до президента, і до СБУ, то фактично два органи державної влади працюють паралельно", – сказав він.

За словами Ткачука, вже розпочато оформлення необхідних документів, які передбачають у разі виявлення законних підстав надання державної охорони особам, життю яких загрожує небезпека.

Як відомо, з парламентської трибуни Олег Ляшко заявив, що члену фракції Радикальної партії Юрію Шухевичу загрожує небезпека, посилаючись на повідомлення з надійних джерел.

Ляшко вважає, що смерть однофракційця хочуть використати "для дестабілізації ситуації та для реалізації московського плану підриву України зсередини".

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ