Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ подякувала львів’янам за виваженість і толерантність 9 травня

Управління СБ України у Львівській області висловлює вдячність мешканцям та гостям регіону за виважену громадянську позицію, проявлену у Дні пам'яті та примирення, перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Про це повідомили у прес-службі УСБ України у Львівській області.

Громадяни вкотре засвідчили, що Львів – європейське та толерантне місто, культурна столиця України з численними традиціями, наголосили в СБУ.

В управлінні наголосили, що завдяки злагодженій роботі Управління СБУ, інших правоохоронних органів та громадських активістів урочисті заходи відбулися мирно та без порушень громадського порядку.

Львівське Управління СБ України закликає громадян й надалі бути пильними. У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про перебування в регіоні підозрілих осіб, а також інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо анонімно повідомити про це УСБ України у Львівській області за номером гарячої лінії (032) 298-66-22 та на електронну поштову скриньку: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ