Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ та національна поліція перейдуть на посилений режим роботи під час травневих свят

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
1/4
Національна поліція та Служба безпеки України у Львівській області перейдуть на посилений режим несення служби в період з 28 квітня по 10 травня для унеможливлення провокацій та терористичних загроз у місті. Про це під час спільного брифінгу розповіли керівники ГУ МВС, УСБУ та Львівської ОДА.

"Ми зобов’язані в переддень великодніх свят виконати усі заходи безпеки, аби забезпечити спокій жителів області та гостей міста. В період кінця квітня та початку травня нас очікує ряд масових заходів, під час котрих ми можемо очікувати спроб влаштувати провокації, - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Серед таких заходів він назвав ходу 28 квітня на річницю створення української дивізії Галичина, заходи до святкування Великодня та акції до Дня солідарності трудящих першого травня. "Також можливі провокації під час заходів 8 травня до дня примирення, а також 9 травня", - наголосив Олег Синютка.

"Усі підрозділи національної поліції переведенні на посилений режим служби. Залученні оперативна, вибухотехнічна та кінологічна служби, що відпрацьовують місця проведення масових заходів для недопущення будь яких кримінальних проявів чи спроб здійснити терористичні акти", - розповів Дмитро Загарія, керівник ГУ МВС у Львівській області.

Також він зазначив, що увесь особовий склад пройшов відповідний інструктаж. "Також нами проводяться заходи на всій території області аби мінімізувати сплеск злочинності, який щороку спостерігається під час святкувань Великодня та травневих свят", - зазначив Дмитро Загарія.

Окрім того, як зазначив керівник СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук, працівники управління перейдуть на цілодобовий режим роботи. "З 30 квітня ми переходимо на цілодобовий режим чергування, аби оперативно реагувати на усі виклики. Ми також провели засідання з керівництвом антитерористичного центру та розглянули низку заходів, що будуть впроваджені під час свят", - розповів він.

Також силовики звернулись з проханням до мешканців та гостей міста не бути байдужими та повідомляти на гарячу лінію 112 про підозрілих осіб, речі без нагляду тощо для оперативного реагування відповідних служб та недопущення порушень громадського порядку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ