Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Особи з лнр готували провокації на День Незалежності у Львові, - СБУ

Працівникам Управління СБУ у Львівській області стало відомо про підготовку на день Незалежності у Львові провокацій. Про це вони розповіли в коментарі журналісту Гал-Інфо.
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

«Стало відомо, що особи, причетні до «лнр», планують здійснити провокацію у Львові під час святкування 25-ї річниці проголошення незалежності України. Ми вживаємо усіх заходів, аби унеможливити будь-які провокації», - зазначила Мирослава Клячківська, речник УСБУ у Львівській області.

Вона також зазначила, що ситуація перед Днем Незалежності повністю контрольована.

«На початку серпня СБУ введено «сірий» рівень терористичної загрози (можлива загроза). Співробітники перейшли на відповідний режим роботи. Так 12 серпня відбулось позачергове засідання координаційної групи антитерористичного штабу. Під час засідання узгоджено заходи для переходу у встановлений режим роботи. Розглянуто питання щодо посилення заходів безпеки на стратегічних об’єктах області та в місцях масового скупчення людей», - розповіла Мирослава Клячківська.

Нагадаємо, сьогодні 22 серпня, в низці ЗМІ з’явилась інформація про підготовку провокацій на день Незалежності у Львові. Група кіберактивістів «КіберХунта» отримала доступ до особистого листування бойовика терористичної організації «ЛНР» з позивним «Грім», який координує інформаційні операції спецслужб Російської Федерації на території Львівщини.

З переписки випливає, що провокатори мають намір зняти квартиру в центрі міста, де планується велике скупчення людей, і включити через потужні колонки заздалегідь підготовлений аудіозапис.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ