Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ заборонила в'їзд до України 83 російським журналістам

Служба безпеки заборонила в'їзд до України 83 працівникам російських ЗМІ за час агресії РФ проти України. Про це повідомив речник СБУ Маркіян Лубківський на сторінці у мережі Facebook.

"За час агресії Росії проти України СБУ заборонила в’їзд в Україну 83 російським журналістам, які представляють, зокрема, такі російські ЗМІ, як: "Звезда", ВДТРК, "LifeNews" та багато інших (10 – примусово повернуто, 73 не допущено на нашу територію)", – зазначив Лубківський.

Також Лубківський навів перелік імен пропагандистів з РФ, яких примусово видворили з України.

"(СБУ – Ред.) примусово повертає з України журналістів та працівників засобів масової інформації РФ, зокрема, таких як: телеканал "LifeNews" – М. Сайченко, О. Сидякін, Ю. Пустоплєснова, М. Пудовкін; Всеросійська державна телерадіокомпанія – К. Кібкало, Д. Малишев, О. Ялдин, "Россия" – Є. Попов та інші", – додав речник СБУ.

За словами Лубківського, всі рішення про заборону в’їзду приймались на підставі наявності достатньої інформації про вчинення конкретним представником російських мас-медіа "відповідних діянь, що суперечили інтересам забезпечення національної безпеки України".

Нагадаємо, протягом 2014 року в Україні за сепаратизм заарештували 668 осіб.

Тиждень.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ