Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ затримала колишнього грузинського посадовця, який перебуває у міжнародному розшуку

СБУ затримала колишнього грузинського посадовця, який перебуває у міжнародному розшуку. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі СБ України.

Служба безпеки України під час реалізації заходів з викриття та блокування каналів незаконного потрапляння на територію нашої держави представників міжнародних терористичних і екстремістських організацій затримала громадянина Грузії. Він з 2012 року перебуває у розшуку за вчинення злочинів насильницького спрямування, передбачених статтями 24, 138 та 144 Кримінального кодексу Грузії.

Так за даними Інтерполу у період з 2002 року затриманий, перебуваючи на керівних посадах в МВС Грузії у складі організованої злочинної групи співробітників Міністерства, застосовував катування, фізичне та сексуальне знущання над особами затриманими та засудженими за скоєння злочинів.

У затриманого вилучено два підробленні паспорти громадянина України, по одному ‒ громадянина Латвії та Беліза, оформлені на різні прізвища, але з його фотографією, а також фальшиве посвідчення моряка, якими він користувався для перетину державного кордону України та інших держав.

Згідно з постановою Галицького районного суду Івано-Франківської області громадянину Грузії обрано запобіжний захід у вигляді арешту терміном 40 діб та розпочато процедуру його екстрадиції на батьківщину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ