Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ затримала учасників бандугруповання, які планували підірвати стратегічний об’єкт

На Житомирщині СБУ затримала учасників бандугруповання, які планували підірвати стратегічний об’єкт. Про це повідомила прес-служба СБ України.

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури затримали учасників організованого угруповання, які планували підірвати стратегічний інфраструктурний об’єкт на Житомирщині.

Оперативники спецслужби задокументували, що бандформування збиралося пограбувати найбільший ювелірний магазин у місті Коростень. Щоб відволікти увагу сил правоохоронців, зловмисники збиралися одночасно підірвати стратегічну будівлю неподалік міста. Угруповання складалося з колишнього розвідінструктора військ спеціального призначення та двох місцевих мешканців. Організатором злочину був місцевий кримінальний «авторитет».

Під час обшуків у фігурантів справи співробітники СБ України вилучили речовини для виготовлення саморобних вибухових пристроїв.

Тривають слідчо-оперативні дії у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 187 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ