Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

СДПУ(о) мало занадто мало часу, щоб „розкрутити” свого лідера до президентських виборів, — Ігор Шурма

На своєму з’їзді СДПУ(о) визначилася, що на наступні президентські вибори висуватиме свого кандидата на голову держави. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомив перший заступник голови партії Ігор Шурма.
 «Кандидат у президенти від нашої політичної сили, безперечно, буде. Хто ця людина, сьогодні ми сказати не можемо, оскільки всі ми добре розуміємо, що часу до президентських виборів залишилося дуже мало і розкрутити нового лідера партії просто немає часу. Але нам допомагає те, що зараз відбувається у владі. З лівоцентристського руху однозначно буде свій висуванець», — сказав Ігор Шурма.
Наразі колишній лідер партії СДПУ(о) Віктор Медведчук веде свій бізнес і займається власною сім’єю», — розповів Ігор Шурма, відповідаючи на запитання, чим зараз займається колишній лідер партії.
«Він прийняв дуже правильне рішення, яке ми всі поважаємо: партія програла вибори і він пішов у відставку. Одразу після цього під час ведення передвиборчої кампанії від усіх трьох переможців виборів йому надходили пропозиції працювати у їхніх штабах, проте він від них відмовився, оскільки завжди був тільки в одній політичній силі і мав свою принципову позицію. Також можу сказати про себе: я завжди був, є і буду тільки в одній політичній силі: СДПУ(о)», — зазначив Ігор Шурма.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ