Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Себастьян Рібас та Олександр Осман – гравці «Карпат»

Львівські «Карпати» уклали 2-річний контракт із нападником Себастьяном Рібасом. Досвідчений уругвайський футболіст відомий своїми виступами за низку провідних європейських клубів. Гратиме новоспечений карпатівець під 45-им номером.

Народився Себастьян 11 березня 1988 року у столиці Уругваю – Монтевідео. Має також італійське громадянство, його мати родом з Палермо. Початок ігрової кар’єри Рібаса пройшов у рідному клубі «Хувентуд» та італійському «Інтернаціонале».

Скоро Себастьян привернув увагу французького «Діжону». У 2008-му році Рібас підписав угоду з «орлами», де провів три успішні сезони. У Франції Себастьян був одним із головних форвардів команди. За «червоно-чорних» футболіст зіграв понад сто поєдинків та забив більше 50-ти м’ячів.

Також виступав за «Монако», «Спортінг» і «Страсбург».

Два попередні роки провів на батьківщині, виступаючи за уругвайський «Фенікс» та «Рівер Плейт». Останнім клубом Рібаса був мексиканський «Венадос».

Також «зелено-білі» оформили річну оренду із лівофланговим захисником київського «Динамо» Олександром Османом. Новачок «Карпат» є гравцем молодіжної збірної України. Гратиме Сашко під 3-ім номером.

Захисник народився 18 квітня 1996 року у селі Серпневому Валківського району Харківської області, є вихованцем харківського УФК та Академії «Металіста». У серпні 2014-го дебютував у складі харків’ян у Прем’єр-лізі, а зовсім скоро вперше вийшов на поле і у матчі Ліги Європи.

Виступав за збірні України різного віку, зараз є гравцем молодіжної збірної України. У червні 2015-го став гравцем київського «Динамо». З того часу був стабільним гравцем основи молодіжної команди київського клубу.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ