Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Село Лещатів на Львівщині отримало школу-садочок на 45 дітей

31 травня за участі голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка, керівництва Сокальського району та громади відкрито Лещатівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад I ступеня – дошкільний навчальний заклад». Цей НВК збудований до 20-ї річниці Незалежності України, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Дякую всім тим, хто долучився до реставрації і добудови цього закладу. Це приклад того, як громада робить конкретні кроки, спрямовані на покращення життя. Бажаю всім дітям світлого майбутнього та успішного навчання, а дорослим - народжувати більше дітей, бо саме діти є найбільшим багатством нашої держави», - зазначив під час виступу голова Львівської ОДА Михвйло Цимбалюк.

Голова Боб’ятинської сільської ради Богдан Мельничук та директор навчально-виховного комплексу Ольга Марцинюк подякували керівництву області та району за допомогу в будівництві цього закладу.

Учні цього навчального закладу продемонстрували театралізовану виставу з нагоди відкриття НВК.

Михайло Цимбалюк подарував цінні подарунки для учнів Лещатівського навчально-виховного закладу, зокрема, комп’ютер, книги та солодощі.

Довідка :

У 2008 році було розпочато капітальний ремонт аварійного приміщення школи в навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа I ст. – дитячий садок», який зможе забезпечити охоплення дошкільною та початкою освітою дітей із сіл Лещатів та Залижня.

Кількість коштів, виділених на введення НВК в дію, становить: з обласного бюджету – 200 тис. грн., районного бюджету – 1 млн. 200 тис. грн.

Відкриття НВК дасть можливість охопити 25 дітей дошкільною освітою та 20 дітей початковою освітою, створено 10 робочих місць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ