Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Селяни Львівщини пікетують облраду (Фото)

Близько 250 людей пікетували сьогодні Львівську обласну раду і Львівську обласну державну адміністрацію. Це мешканці прилеглих до Львова сіл, зокрема Малехова, Мурованого, Великого Колодного, а також Бібрки. Пікетування відбувається за участю представників партій „Свободи” та БЮТ.
Пікетувальники вимагають проведення позачергової сесії Львівської обласної ради з питання захоплення земель у області.
До пікетувальників вийшов перший заступник голови облради Микола Горинь, з яким протестувальники не захотіли піти на переговори. Після цього до пікету підійшов голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, якому мешканці висловили свої претензії.
У свою чергу Сеник повідомив пікетувальників, що сьогодні о 16 год відбудеться засідання президії Львівської обласної ради. За його словами, президія розгляне важливість проведення позачергової сесії з питань Малехова та Бібрки, яка орієнтовно відбудеться в понеділок-вівторок.
Водночас, селяни Малехова і далі продовжують блокувати трасу «Київ-Львів», перешкоджаючи проїзду транспорту. Вимоги селян – повернути землю, яка розташована біля Київської траси і раніше знаходилася у підпорядкуванні Аграрного університету.




























Підготував Володимир ПЕРЕГІНЕЦЬ
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ