Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Семенченко: Готові відмовитися від посад, на віце-спікера висунуть комбата

Парламентська фракція "Самопоміч" готова відмовитися від посад, "якщо будуть кандидатури тих, хто може зробити більше". Про це у своєму Facebook повідомив нардеп від "Самопомочі", комбат "Донбасу" Семен Семенченко.

"Відбулася Рада коаліції. Координатором коаліції на найближчий час обрано Юрія Луценка", - зазначив він.

Також Семенченко повідомив, що відбулися консультації щодо керівництва Верховної Ради.

"Принципова позиція "Самопомочі" - жодних керівних посад людям, які голосували за ганебні закони 16 січня. Запропоновано обрати віце-спікером парламенту командира добровольчого батальйону. Ми підтримуємо кандидатуру Юрія Берези з Народного Фронту", - заявив Семенченко.

"Принципова позиція "Самопомочі" - нам не потрібні посади без можливості реально змінювати систему і добиватися перемоги у війні. Готові відмовитися від всього, якщо будуть кандидатури тих, хто може зробити більше", - додав він.

При цьому Семенченко заявив, що "Самопоміч" готова взяти на себе відповідальність за  такі блоки: віце-спікер - Оксана Сироїд, антикорупційний комітет ВР - Єгор Соболєв, комітет з питань міжнародних відносин - Ганна Гопко, комітет з питань нацбезпеки  і оборони  - Семен Семенченко, комітет з питань АПК - Іван Мірошниченко.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ