Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сенат США вніс поправки в законопроект про санкції проти РФ

Сенат США вніс "технічні поправки в законопроект, який запроваджує нові санкції проти Росії. Про це заявив голова Комітету з міжнародних справ Боб Коркер, передає "Голос Амеркии".

За його словами, ці "невеликі зміни" не змінюють суть документа, але дозволять верхній палаті затвердити законопроект, не вдаючись до процедури голосування. Він також розповів, що сенатори прийшли до єдиної думки" і виступають за негайне схвалення нового санкційного пакета.

Коркер вважає, що законопроект про санкції проти РФ може бути затверджено до особистої зустрічі між президентами Трампом і Путіним, яка повинна пройти на наступному тижні в Німеччині.

Як повідомлялося раніше, Санет затвердив законопроект, що вводить нові санкції проти Росії та Ірану. Документ надає Конгресу право припиняти будь-які спроби скасувати або послабити санкції.

При цьому лідери республіканців у Конгресі відмовилися розглядати законопроект, посилаючись на те, що в нинішньому вигляді цей документ порушує Конституцію США. Так, спікер палати Пол Райан заявив, що сенатори, розглядаючи новий санкційний пакет, знехтували правилами, тому він не є недійсним.

Як раніше повідомлялося, Євросоюз офіційно продовжив санкції проти Росії.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ