Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник поїхав підтримати НАТО, залишивши Захарчишину вручати освітянські премії

На сьогоднішній презентації громадської кампанії „НАТО – Так!” у Києві Мирослав Сеник перебував у статусі голови Львівської обласної ради, а не як представник політради Львівської обласної організації партії Народний Союз Наша Україна. Про це Сеник запевнив у коментарі „Гал-info”.
Як повідомив Сеник, він у Києві перебуває на запрошення НСНУ, як голова Львівської обласної ради, а не як партійний функціонер.

Водночас, як повідомив його заступник Микола Горинь, вручення освітянських премій, яке було заплановане на сьогодні у Львівській обласній раді замість Сеника здійснив його заступник Лев Захарчишин.

Нагадаємо, Мирослав Сеник входить у склад президії ради партії Львівської обласної організації "Народний Союз Наша Україна".

Сьогоднішню в Національному палаці мистецтв “Україна” у Києві відбулася презентація громадської кампанії «НАТО – Так!» Львівську делегацію очолили голова ЛОО НСНУ Петро Олійник, голова Львівської облради Мирослав Сеник, голова ЛМУ НСНУ Олег Мандюк, народні депутати України Володимир В’язівський та Андрій Парубій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ