Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Серед двох політичних таборів Блок Литвина повинен бути «золотою серединкою» — Олег Зарубінський

На сьогоднішньому з’їзді Народна партія прийняла нову програму діяльності Блоку Литвина, в основу якої закладено усі передвиборчі обіцянки Володимира Литвина. Про це «Гал-info» повідомив кандидат у народні депутати від блоку Олег Зарубінський.
«В її основу увійшла народна ідеологія. Також на з’їзді виступив лідер Блоку Володимир Литвин, який окреслив програму дій нашого блоку в політиці сучасного дня та на майбутнє. Він наголосив на тому, що партія повинна мати свою позицію, бути конструктивною і виступати за суспільний діалог», — сказав Олег Зарубінський.
З його слів, лідер партії висловив нерозуміння того, чому його політичну силу постійно штовхають до створення демократичної коаліції. «Ми твердо заявили про те, що повинні мати свою позицію і чітко її відстоювати. Наша політична сила серед двох таборів повинна бути золотою серединкою», — сказав Олег Зарубінський.
Водночас, як стало відомо, на своєму з’їзді Народна партія доручила Володимиру Литвину проводити переговори щодо формату співпраці з представниками інших політичних сил у парламенті. Про це йдеться в рішенні IV етапу ІХ з’їзду Народної партії, ухваленому після промови Литвина.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ