Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Серед ГО Львівщини поділять 300 тис. грн, з них 100 тис. грн – на антиалкогольні проекти

Від сьогодні, 13 січня, оголошено початок реєстрації заявок на «Конкурс обласних програм та проектів щодо молоді, сімей та жінок», – повідомив під час наради з представниками молодіжних громадських організацій начальник управління з питань сім’ї та молоді Львівської ОДА Анатолій Ігнатович.

Заяви на участь у конкурсі слід подавати в управлінні з питань сім’ї та молоді на вул. Винниченка, 6 – до 12 лютого. Умови конкурсу будуть чітко розписані та оприлюднені на сайті Львівської ОДА.

Буде створено конкурсну комісію, яка складатиметься з представників управління, громадських та профспілкових організацій, органів студентського самоврядування та депутатів, – додав Анатолій Ігнатович.

Також він зазначив, що участь у конкурсі зможуть взяти ті молодіжні громадські організації, які зареєстровані вже понад двох років та члени яких не є у складі комісії.

«Хочу зазначити, що пріоритетним для комісії буде визначення тих заходів, які будуть мати соціальне значення, які проводитимуть в сільській місцевості і які відповідатимуть умовам конкурсу», – наголосив заступник начальника управління з питань сімї та молоді Львівської ОДА Андрій Добрянський.

Також він додав, що результати конкурсу будуть оголошені на прес-конференції 24 лютого.

«Загалом цьогоріч на фінансування регіональної програми «Молодь Львівщини» виділено 200 тис. грн та ще 100 тис. грн - суто на заходи проти алкоголізму. Обмежень щодо фінансування заходів однієї громадської організації не встановлено, проте ми плануємо виділяти не більше як 30 тис. грн», – повідомив Анатолій Ігнатович.

Будуть підтримуватися тільки обласні проекти, не місцеві. Бо в містах є свої управління і свої ресурси. Виключенням можуть бути міські заходи, але з обласним направленням, – наголосив Андрій Добрянський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ