Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сергій Каплін та Олег Мусій не голосували за кандидатуру Арсенія Яценюка на пост прем'єра

Депутати від фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Каплін та Олег Мусій проголосували проти призначення Арсенія Яценюка на пост прем'єр-міністра.Сергій Каплін пояснив своє рішення тим, що до роботи глави Уряду є багато претензій і він вичерпав свій ліміт довіри. Повідомила прес-служба Капліна.

«Зараз до Арсенія Яценюка більше питань, ніж позитивних оцінок його роботи. Особливо останнім часом ми чуємо про гучні справи, у яких він замішаний. Згадаємо скандал з закупками вугілля,міжнародними кредитами, які незрозуміло куди пішли. Він відправив 3 мільярда гривень на розвиток вугільної галузі в окупований Донбас. І цей «послужний»список можна продовжувати», - розповідає Сергій Каплін.

Народний депутат також нагадав, що згідно з законом «Про боротьбу з тероризмом», саме Кабмін та його очільник має відповідати за проведення АТО. Проте Арсеній Яценюк обмежився лише виконанням ролі посла України в МВФ.

«Таке враження, що прем'єр зовсім забув, що і він має брати участь в керівництві антитерористичною операцією. А він перекинув усю відповідальність на Президента. Також я маю серйозні претензії до Яценюка через затягування реформ. Я досі не почув звіту про роботу попереднього Уряду, нема і програми діяльності нового Кабміну», -заявив Сергій Каплін

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ