Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Серхіо Наварро офіційно попрощався з «Карпатами»

Головний тренер львівських «Карпат» Серхіо Наварро попрощався з командою. Сьогодні, 14 вересня, під час прес-конференції у Львові він заявив, що залишає свою посаду, повідомив кореспондент Гал-інфо з місці події.

Разом із тренером з команди йдуть і його помічники Хосе Пастор  та Іван Медай.

Серхіо Наварро подякував усім за спільну роботу у Львові. «Ми розуміємо ситуацію, яка склалася і їдемо додому», - додав іспанець. 

Він також зазначив, що відчуває провину перед «Карпатами» за те, що не зміг добитися потрібних результатів.

38-річний іспанець Серхіо Наварро працював у структурі іспанських клубів нижчих дивізіонів, а у 2011 році обійняв посаду методологічного директора казанського «Рубіна», був помічником головного тренера Курбана Бердиєва. Згодом у червні 2014 року повернувся в Іспанію, де виконував функції методологічного директора «Вільярреалу». В його обов'язки входив повний контроль життєдіяльності всіх дитячих, юнацьких і молодіжних команд клубу.

16 червня очолив львівські «Карпати», які стали його першим клубом в статусі головного тренера. В команді він з'явився за рекомендації спортивного директора львівського клубу Даріо Друді, який у 2010—2016 також працював у «Вільярреалі».

12 вересня був звiльнений з «Карпат» пiсля iсторичної ганебної поразки 1:6 у Львові від «Вереса».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ