Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Культура  |  Здоров'я

Сесія Львівської облради затвердила керівників підприємств

Усіх чотирьох кандидатів на посади директорів комунальних підприємств Львівської обласної ради, які брали участь у відкритому конкурсі, затвердили на засіданні чергової сесії у вівторок, 31 травня. Повідомила прес-служба Львівської облради.

Зокрема, депутати підтримали кандидатуру Мар'яни Возниці на посаду головного лікаря КП «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» , директора «Телекомпанії Львів ТБ»  - Ольгу Цап, директора Львівського історичного музею  - Романа Чмелика та Львівського палацу мистецтв  - Юрія Гнатковського.

Відтак з новопризначеними керівниками комунальних закладів укладуть контракти строком від 3 до 5 років.

Після голосування голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин привітав переможців та підкреслив: «Це вперше в історії України  керівників комунальних закладів було обрано на відкритому конкурсі та затверджено на сесії обласної ради. З чим я нас усіх вітаю».

Нагадаємо, впродовж квітня-травня працювали конкурсні комісії з проведення відбору кандидатів на згадані комунальні підприємства обласної ради. На засіданнях претенденти на заміщення вакантних посад презентували програми розвитку підприємств, опісля відбувалося обговорення і шляхом таємного голосування визначався переможець конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ