Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Шахрая, що банкрутив аграріїв, засудили до 5 років умовно

У Львові судили організатора злочинної схеми заволодіння сільськогосподарською продукцією. Залізничний районний суд розглянув обвинувальний акт щодо шахрая, який незаконно заволодівав сільськогосподарською продукцією, через що її виробники доводились до банкрутства.Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області за матеріалами УЗЕ у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, встановили, що одне із місцевих підприємств, отримуючи сою від сільгоспвиробників з різних регіонів України, навіть наміру не мало за неї не розраховуватись.

Оперативники УЗЕ довели, що керівник компанії заволодів зерном, загальна вага якого становить майже 800 тон, а вартість – близько 7,5 мільйона гривень. Організатора схеми поліцейські затримали у місті Кропивницький.

За рішенням суду директора підприємства визнано винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Його засуджено до 5 років позбавлення волі із звільненням від відбування покарання з випробуванням протягом іспитового строку тривалістю три роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ