Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Шахтар» і «Металіст» перемогли опонентів з рахунком 3:0

Донецький «Шахтар» і харківський «Металіст» виграли сьогодні, 21 вересня. з великим рахунком свої матчі у рамках 10-го туру українскої футбольної Прем`єр-ліги. Як повідомив кореспондент УНІАН, гірняки на своєму полі разтрощили полтавську «Ворсклу» - 3:0, а «Металіст» на виїзді виявився сильнішим за сімферопільську «Таврію» - 0:3.

Донецький «Шахтар» після трьох невдалих ігор поспіль (1 очко з 9 можливих) виходив на поле свого стадіону «Донбас-Арена» на емоційному підйомі після перемоги в матчі Ліги чемпіонів над іспанським «Реал Сосьєдадом». Гірники провели впевнений матч, в якому голи забивали Факундо Феррейра, Томаш Хюбшман й Фернандо. 

У свою чергу, харківський «Металіст», лідер турнірної таблиці першості, з таким же рахунком обіграв «Таврію». Голи у складі харків`ян на рахунку Марко Девіча (дубль) та Хосе Соси. 

В інших матчах 10-го туру, які завершилися до вечору суботи, ужгородська «Говерла» на своєму полі обіграла київський «Арсенал» (2:0), «Севастополь» обіграв донецький «Металург» (4:2), а луцька «Волинь»  була сильніша за маріупольський «Іллічівець» - 1:0. 

В неділю, 22 вересня, відбудуться ще три матчі Прем`єр-ліги участю, зокрема. дніпропетровського «Дніпра» та київського «Динамо».

УНІАН


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ