Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Шахтарям Львівщини боргують зарплату ще за серпень

Учора, 11 жовтня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати звернулися до Президента України, Прем’єр-міністра та Міністра енергетики та вугільної промисловості України щодо виплати заробітної плати працівникам ДП «Львіввугілля». «За» проголосувало 62 депутати.

Як зазначено у зверненні, найбільшим підприємством вугледобувної галузі області є ДП «Львіввугілля», до складу якого входить 7 шахт та 13 обслуговуючих підприємств – усього 20 відокремлених підрозділів.

Чисельність працівників на підприємстві становить 9 200 осіб.

«Станом на 10 жовтня 2016 року заборгованість з виплати заробітної плати за серпень становить 78,6 млн грн. У зв’язку із цим в трудових колективах підприємства виникла соціальна напруга. Шахтарі вимагають погасити заборгованість із виплати зарплат і заради цього готові зустрітися з Міністром енергетики та вугільної промисловості України», - сказано у зверненні.

З метою зняття соціальної напруги в регіоні та забезпечення ефективної роботи підприємства, беручі до уваги численні звернення працівників шахт, депутати Львівщини, просять керівництво держави дати відповідні доручення щодо врегулювання виплати працівникам ДП «Львіввугілля» заробітної плати за серпень та вересень 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ