Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще 14 керівних посад у юстиції Львівської області залишаються вакантними

Ще 14 керівних посад в районних, міськрайонних та міськіих управліннях юстиції Львівської області залишються вакантними. Про це сьогодні, 17 листопада, під час прес-конференції розповів Ярослав Жукровський, начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області.

«Письмові іспити, які здавали претенденти на керівні посади, транслювались в Інтернеті. Відтак, кожен охочий міг побачити, що процес відбору до органів юстиції Львівщини відкритий та прозорий», - заявив Ярослав Жукровський.

Зокрема, через трансляцію Skype заступник міністра юстиції України Гіа Гецадзе зазначив, що загалом ці співбесіди мали близько 10 тис. переглядів.

За словами Ярослава Жукровського, були випадки під час складання іспитів, коли претенденти користувались шпаргалками.

«Окрім того, ми в тестовому режимі спробували зробити онлайн-опитування стосовно ставлення людей до кандидатів.  Загалом було більше 3 тис. голосувань.  Ми вважаємо великим позитивом, що багато людей долучилось до висловлення своєї думки стосовно претендентів на керівні посади в органи юстиції», -  наголосив начальник юстиції .

«Також ми попросили громадян, у яких є факти неналежної поведінки чи неефективної організації роботи претендентів, висловлювати свої побажання на мою електронну скриньку. Було багато різних листів, більшість з них емоційні, без належного фактажу, але ми усіх їх брали до уваги», - зазначив посадовець.

Нагадаємо, 23 вересня Ярослав Жукровський  підписав наказ про оголошення конкурсу на 57 керівних посад  у органах юстиції Львівській області.  4 посади  - це посади начальників районних управлінь,  інші – це  керівні посади в органах Державної  виконавчої служби (ДВС) та керівні посади в органах реєстраційних служб Львівської області.

Конкурс проходив у два етапи. Перший етап складався  із 5 питань: знання Конституції України, Закону про запобігання корупції, Закону про державну службу та двох профільних.

Другий етап відбувся 1 листопада у вигляді  співбесіди в он-лайн режимі, де представники ЗМІ чи громадські активісти могли спостерігати за перебігом конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ