Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ще два бойовика ДНР здалися СБУ

Програмою Служби безпеки України (СБУ) по поверненню бойовиків так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР) на підконтрольну Україні територію скористалися два мешканці Мар'їнського району Донецької області. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Під впливом сепаратистської пропаганди молоді люди приїхали в Донецьк, де будували фортифікаційні споруди для одного з незаконних збройних формувань терористів. Потім вони були направлені до учбового центру, де мали б пройти спеціальну військову підготовку під керівництвом інструкторів з числа військовослужбовців РФ. Хлопці своєчасно зрозуміли помилковість свого вибору, швидко розчарувалися у реаліях псевдореспубліки та вирішили скористатися можливістю повернення до мирного життя.

Мешканці Мар’їнського району вийшли на зв’язок з співробітниками СБУ в районі проведення антитерористичної операції та повідомили про свою участь у незаконному збройному формуванні. Під час спілкування колишні учасники НЗФ розкаялися та закликали мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей скористатися програмою СБ України "На тебе чекають вдома".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ