Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство  |  Спорт

Ще один львівський футбольний клуб припиняє своє існування

Футбольний клуб «Скала» заявив про неможливість продовжити свою діяльність через рейдерське захоплення ПрАТ "Моршинський завод мінеральних вод "Оскар" та ПАТ “Миргородський завод мінеральних вод», які є основними спонсорами клубу. Про це у листі до футбольної спільноти заявили перший віце-президент ПФЛ, президент ФК «Скала» Микола Кміть та директор ФК «Скала» Олександра Кравчук.

Подаємо лист повністю:

«Я, Микола Кміть, президент ФК «Скала» та  Олександра Кравчук, директор ФК «Скала» інформуємо всю футбольну спільноту про те, що футбольний клуб «Скала» не зможе продовжувати свою діяльність у зв’язку з тим, що днями податковою поліцією у Львівській та Полтавській областях накладено арешт рахунків та майна на підприємство ПрАТ "Моршинський завод мінеральних вод "Оскар" та ПАТ “Миргородський завод мінеральних вод», які є основними спонсорами клубу.

Має місце факт рейдерського захоплення даного підприємства руками української правоохоронної влади, що тягне за собою згортання ряду соціальних проектів. Без засобів на існування залишається біля 4000 працівників та їх сім’ї, а державна казна не дорахується  податків.

ФК «Скала» нараховує  столітню історію свого існування. Останній раз команда припинила свою діяльність в кінці 40-х років минулого століття, коли державою правили більшовики. На сьогоднішній день в клубі займається понад 1000 дітей різних вікових категорій, в яких забирають мрію та можливість займатись улюбленою справою, вбивають надію в завтрашньому дні.

Окрім цього, головна команда ФК «Скала», яка на сьогодні займає 2-ге місце в Чемпіонаті України II ліги групи «А», 10 листопада 2012 року в м. Тернопіль вимушено проведе свій останній офіційний матч проти ФК «Нива»».

Фото - Галичина спортивна


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ