Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Ще один поштовий оператор доставлятиме посилки з AliExpress

З грудня українці зможуть отримувати свої посилки з AliExpress в українських поштоматах PickPoint вже за тиждень після замовлення. Про це пише Retail Community зі слів гендиректора мережі поштоматів PickPoint Ігоря Орта.

PickPoint має намір доставляти посилки вагою не більше 10 кг. Посилки будуть доставляти авіаперевезеннями з центрального розподільчого складу AliExpress.

PickPoint – не перший, хто почав працювати з AliExpress. У квітні 2015 року «Укрпошта» повідомила про угоду з «Поштою Китаю» та здійснює доставку посилок з AliExpress, Taobao, Tmall і китайського підрозділу Bay вагою до 2 кг.

З червня цього року посилки з AliExpress доставляє і Meest Group. За неповних чотири місяці роботи компанія вийшла на показник 1500 відправлень на день. За даними Meest, загальний обсяг відправлень з AliExpress становить в середньому від 10 до 20 тисяч на день. Компанія розраховує до травня 2016 року зайняти 50% ринку всіх китайських відправлень в Україну.

За даними дослідницької компанії Gemius Україна, світовий лідер роздрібної торгівлі через інтернет  aliexpress.com входить до двадцятки найбільш популярних в Україні сайтів.

http://zakupy.lviv.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ