Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що потрібно знати про пробне ЗНО-2018

Нагадаємо, реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме з 9 до 31 січня 2018 року.

Зареєструватися можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. 

ВінницькийДніпропетровськийДонецькийІвано- ФранківськийКиївськийЛьвівськийОдеськийХарківськийХерсонський

Вартість тестування з одного предмету становить 132 гривні.

Для того, щоб зареєструватися потрібно:

  1. Заповнити реєстраційну форму на сторінці «Пробне ЗНО-2018», створити свою персональну сторінку "Особистий кабінет" і вибрати предмети пробного ЗНО.
  2. Роздрукувати та зберегти на персональному комп’ютері заяву на участь у пробному ЗНО з кодом та паролем інформаційної сторінки "Особистий кабінет учасника пробного ЗНО", які будуть надіслані на електрону пошту, вказану під час реєстрації, і зразком квитанції для оплати послуги пробного ЗНО.
  3. Здійснити оплату на основі зразка квитанції для оплати пробного ЗНО протягом 7 календарних днів від дня реєстрації в будь-якій банківський установі України, але не пізніше 7 лютого 2018 року. Через десять календарних днів з моменту оплати самостійно перевірити в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО факт находження коштів.
  4. Роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час і місце проведення пробного ЗНО (інформацію буде розміщено в "Особистому кабінеті" учасника пробного ЗНО).

Як повідомляють офіційні джерела, інформацію щодо місця та часу проведення кожного з тестувань буде оприлюднено 1 березня (інформація буде розміщена в «Особистому кабінеті»).

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 24 березня. Відповіді на завдання пробного ЗНО з української мови та літератури будуть розміщені на офіційному сайті 26 березня, а вже 30 будуть відомі бали з цього предмету.

У день проведення пробного тестування кожен з учасників зможе скласти тест з одного предмету.

З історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов відбудеться тестування 31 березня. Щодо цих дисциплін, то правильні відповіді будуть розміщені 2 квітня і 6 — відомі результати.

Нагадаємо, щоб бути допущеним до участі в тестуванні у день пробного ЗНО потрібно мати:

  1. Паспорт (свідоцтво про народження);
  2. Запрошення (його теж потрібно роздрукувати з персональної сторінки);
  3. Квитанцію про оплату.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ