Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Що ви знаєте про інтелектуальну гру SmartTime ?

SmartTime гра у форматі pubquiz, як своєрідне відгалуження від класичного «Що? Де? Коли?», дозволяє приємно провести час у власній компанії.

Команда друзів за одним столом разом шукають відповіді на цікаві та веселі запитання на логіку, знання музики, фільмів, літератури,  жартів, де найкмітливіші отримують свої подарунки. Подібні ігри це не лише привід для зустрічі приятелів «на пиво», але й інтелектуальний розвиток, азарт, дух суперництва й  приєднання до своєрідної субкультури львівських «знавців». 

Інформація про гру:

Гра проходить раз в два тижні (в основному по понеділках). Гасла: «Почніть тиждень правильно!», «Проведіть час з розумом!»

Запитання, які зачитуються ведучим і виводяться на екрани,  тематично розділені на 8 турів. 

1. «Вперед із піснею» – гравці дають відповідні на музичні запитання.

2. «Дедуктивний» – Ведучий зачитує лише 7 запитань, відповіді на них, пов'язані логікою, що вкаже командам на 8 відповідь, яку потрібно буде вписати.

3. «Диванний критик» – тур, де відповідь потрібно знайти за коментарями до відомих фільмів, книг, тощо.     

4. «Кіт в мішку» – тематика цього туру кожного разу змінюється і залишається таємницею для гравців аж до самої гри.

5. «Ланцюгова реакція» – текстовий конкурс. Суть якого полягає в тому, що починаючи з другого запитання, в кожному наступному є пропущено слово чи декілька слів, що є відповіддю на попереднє запитання.

6. «Смайли» - піктографічні зображення стали елементом буденності. Ми ж їх використовуємо для зашифровування завдань, які і потрібно відгадати гравцям.

7. «Чорний квадрат» – тур, де в нагоді стане почуття гумору. На картинках з Інтернету (мемах) приховано один з елементів  чорним квадратом. Команди повинні здогадатися, що саме приховано.

8. «Мінне поле» – текстові запитання. Щоб отримати бали в цьому турі гравцям потрібно відповісти більше, ніж на 3 питання, якщо 3 і менше - 0.

Реєстрація на найближчу гру за посиланням.

SmartTime

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ