Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Щоб Львівська міська рада дала дозвіл на реконструкцію вокзалу, Львівська залізниця повинна врахувати її зауваження – Юрій Криворучко

Львівська залізниця самостійно створила техніко-економічне обґрунтування реконструкції вокзалу, не маючи жодних завдань чи рекомендацій від міста – про це в коментарі «Гал-info» повідомив начальник управління архітектури Львівської міської ради Юрій Криворучко.
За його словами, привокзальна територія підпорядковується залізниці, однак має великий вплив на інші частини міста, і при розробці плану реконструкції цієї території потрібно враховувати це.
Юрій Криворучко також повідомив, що міська рада написала свої зауваження щодо плану перебудови вокзального комплексу, і Львівська залізниця повинна їх врахувати, щоб отримати дозвіл на реконструкцію.
Нагадаємо, що раніше перший заступник начальника Львівської залізниці Богдан Піх повідомив «Гал-info», що питання реконструкції львівського вокзалу вже вирішено на всіх рівнях, крім рівня міської ради, і все, що залежало від залізниці, вже виконано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ