Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Щойно у стінах Львівської ДПА представили нового голову ДПА на Львівщині Костянтина Зінкевича

Заступник голови ДПА України Наталя Рубан зачитала наказ голови ДПА України від 24 квітня № 900 про призначення на посаду голови ДПА у Львівській області Костянтина Зінкевича. Вона також зазначила, що Зінкевич до того працював в органі, який також має відношення до податкових та митних надходжень, відтак „він має достатньо досвіду роботи і я думаю, що ДПА у Львівській області справиться успішно із поставленими завданнями”.
Нового голову ДПА Львівщини привітали із призначенням голова ГУ УМВСУ у Львівській області Василь Пісний та заступник голови УСБУ у Львівській області Олександр Іванченко. Міського голови Андрія Садового та голови ЛОДА Миколи Кмітя на представлені не було, хоча їх запросили.
Костянтин Зінкевич зазначив: „Дякую за довіру, яка мені надана. В цей час це великий аванс, оскільки в державі стоять серйозні завдання. Я вірю в колектив Львівської ДПА, оскільки знаю, що він справлявся із складними завданнями, і тому переконаний, що ми не підведемо керівництво ДПА України”.
Він також коротко розповів про свої попередні посади. Зокрема зазначив, що працював у департаменті Міністерства фінансів, який займався митними і податковими проблемами. „Часто може митниця і податкова не розуміють одна одну, бо перебирають на себе надходження до бюджету. Але ми робимо спільну роботу – наповнюємо державний бюджет, і будемо надалі успішно це робити.”
У своєму вітальному слові Василь Пісний зазначив: „Сьогодні свято у податковій. Хочу привітати Костянтина Володимировича із призначенням, бо ми разом працювали на Тернопільщині, у відділі боротьби з організованою злочинністю. Тому сьогодні обласна податкова отримала хорошого керівника, який завжди вислухає кожного”.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ