Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Шемчук: Львівщина – ворота в Європу. Маю надію, що незабаром ці ворота відчиняться повністю

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук привітав учасників ХIII Міжнародного Економічного Форуму у Трускавці. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Я переконаний, що в цій  залі немає скептиків, які сьогодні ставлять під сумнів Євроінтеграційні прагнення України. І кожен державний менеджер підтримує ініціативи Президента та  Уряду України, спрямовані на підписання Угоди про Асоціацію з ЄС. Я бачу серед нас багато друзів, партнерів інших держав, які підтримують нас сьогодні. Неодноразово наголошував, що Львівщина  – ворота у Європу. Маю надію, що незабаром ці ворота відчиняться повністю і тоді наш край із успішним туристичним потенціалом стане територією стабільного економічного зростання», – про це у вітальному слові до учасників ХIII Міжнародного Економічного Форуму зазначив голова Львівської облдержадміністрації.

Окрім цього, очільник області закликав присутніх інвесторів активніше долучатися до збереження нашої культурної спадщини, інфраструктури нашого краю.

«Сьогодні Львівщина перебуває на другому місці за інвестиційною привабливістю серед решти регіонів України. Сподіваюся, невдовзі наш край посяде першу сходинку за кількістю та якістю інвестиційних проектів», – підсумував Віктор Шемчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ