Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шестиразовий чемпіон з кікбоксингу... навчається у стрийській школі

Виграти чемпіонат світу з кікбоксингу для дорослих у 2008 році мріє шестиразовий чемпіон України та Європи з кікбоксингу (версія WPKA) Андрій Ладика, який зараз навчається в 10 класі ЗСШ №5 міста Стрий. Про це сьогодні з майстром спорту міжнародного класу (Андрій Ладика вже має такий ступінь) спілкувалися на прес-конференції у Львові.
Як повідомив Заслужений тренер України Любомир Паламар, який тренує Андрія Ладику, у школяра із Львівщини є окрім медалей чорний пояс Всесвітньої федерації кікбоксінгу, хлопець є членом збірної команди України з кікбоксінгу та членом національної кадетської збірної з боксу.
„Цьогоріч ми стали працювати по програмі олімпійських видів спорту. Андрій цьогоріч завоював срібну медаль на чемпіонаті України з боксу серед кадетів. Це були серйозні змагання, бо Андрій змагався із суперниками на два-три роки старшими за нього. У боксі йому ще потрібно багато працювати над технікою, а у кікбоксінгу Андрій має вже значні досягнення. Хочу наголосити, що тренування проходять у приміщенні, яке зовсім не пристосоване, можна сказати, що не має жодних умов”, – розповів Любомир Паламар.
„Нещодавно я повернувся з чемпіонату Європи із кікбоксінгу, який проходив у російському місті Анапа. Я виграв фінальний поєдинок. Взагалі, мені подобається і бокс, і кікбоксінг, але досить важко переходити від занять і змагань із одного виду спорту на інший. У кікбоксінгу працюєш руками і ногами, у боксі основна увага на роботу рук”, – розповів Андрій Ладика.
Як повідомив тренер Любомир Паламар, якщо на змагання з боксу, в яких братиме участь Андрій Ладика, виділятимуть кошти, то він повністю перейде на заняття боксом.
Нагадаємо, що Заслужений тренер України Любомир Паламар працює вчителем фізичного виховання в ЗСШ № 5 міста Стрий. Є тренером збірної команди України з боксу Був у 2005 році тренером олімпійської збірної Ірану з боксу, працював тренером в боксерських клуба Польщі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ