Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шевченко: Ми провели ідеальний матч

На думку головного тренера збірної України, наша команда відібрала у суперника простір і мала кращу «фізику».

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко похвалив команду за хороший футбол в матчі 7-го туру відбору на чемпіонат світу-2018 проти Туреччини (2:0) та подякував вболівальникам у Харкові. Про це повідомило видання Sport Arena.

«Всім уболівальникам велике спасибі за підтримку. Давно не було такого стадіону на наших матчах. Спасибі і фанатам. Не було фаєрів, все пройшло відмінно.

Ми готувалися до матчу добре. Суперника вивчили добре і відібрали у нього всі його сильні сторони, постаралися відібрати у нього простір. Ми виглядали фізично краще і грали правильно. Це і дозволило нам перемогти.

Рік тому зі збірною Туреччини був зовсім інший матч. У нас тоді не було такого взаєморозуміння. Про Туреччину я говорити не хочу. У неї недавно змінився тренер. Луческу було важко підготувати команду. Але ми думали тільки про себе. Туркам ми нічого не дозволили зробити і провели ідеальний матч. З часу першої гри з турками збірна України додала.

Розумію, який тепер буде настрій у Ісландії, яка підтримка уболівальників. В Ісландії багато хороших гравців. Трансфер їх гравця в «Евертон» на 45 мільйонів фунтів - тому доказ, він говорить багато про що. Ісландці будуть добре мотивовані. Перемога буде потрібна і їм, і нам.

Як я і говорив на самому початку, в нашій групі все буде вирішуватися в останніх іграх. Нас чекає 6,5 годин дороги в Ісландію. Буде непросто. Ми повинні взяти все найкраще з сьогоднішнього матчу. Ми провели його дуже якісно», - розповів Андрій Шевченко.

Нагадаємо, завдяки перемозі над турками збірна України очолила групу I. При цьому обійти «синьо-жовтих» може Хорватія, чий матч з Косово відмінили через зливу. Свій наступний матч у відборі українці зіграють 5 вересня в Рейк'явіку проти Ісландії.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ