Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шістьом будинкам-боржникам у Львові сьогодні подадуть тепло

Шість будинків, які не отримували теплову енергію через заборгованість, сьогодні будуть забезпечені теплом, повідомили у ЛМКП “Львівтеплоенерго”.             Це будинки на вулицях Кримській, 28, Науковій, 28,  Володимира Великого, 14, Героїв Крут, 10, Чигиринській, 1, 5. Середній рівень оплати цих будинків становить 30% і обслуговують їх ДП ЖКК “Укрбуд”, ВАТ “Пасавтопром”, ЛНДРТІ, ВАТ “ЛДБК - № 2”. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.

Станом на 10.00 год. 1 листопада працюють усі котельні та бойлерні, що належать львівським міським комунальним підприємствам “Львівтеплоенерго” та “Залізничтеплоенерго”. Теплова енергія підведена до всіх житлових будинків міста, але не всі готові технічно отримувати тепло. Зокрема, без тепла залишаються ще 117 будинків. Теплова енергія до них не подається у зв’язку з відмовою абонентів (25 будинків), ремонтом внутрішньобудинкових систем опалення (55 будинків) та монтажем лічильників (37 будинків).
Керівники будинків, які не забезпечили належного стану внутрішньобудинкових мереж до роботи в опалювальний період, а також підрядні організації, які проводять монтаж приладів обліку у будинках,  зобов’язалися в найкоротші терміни завершити усі роботи і до кінця тижня забезпечити мешканців будинків тепловою енергією.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ