Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шкільна футзальна ліга: ЗОШ №47 – найсильніша у Личаківському районі

У вівторок, 28 листопада, у залі «Електрон» (вул. Шевченка, 313) відбувся другий етап шкільної футзальної ліги серед учнів 9-11 класів.

Протягом дня десять команд зі шкіл Личаківського району Львова визначали найкращу команду, яка пройшла у наступний раунд змагань.

За їх підсумками перемогу здобули юні футзалісти школи №47, які у фінальному поєдинку лише у серії пенальті були сильнішими за школу №29 з Винник. Основний час цієї гри завершився внічию - 1:1.

На стадії групового турніру майбутні переможці здобули чотири перемоги із чотирьох можливих, а у півфінальному поєдинку були сильнішими за школу №71 із рахунком – 6:0.

Нагадаємо, що 14 листопада у Львові розпочалися відбіркові матчі з футзалу серед юнаків львівських шкіл у рамках проекту Української Академії Лідерства та Асоціації футзалу Львівщини «Спортивне місто. Ліга Львів». Проект відбувається за підтримки Шкільної футзальної ліги, управління сім’ї, молоді та спорту та управління освіти Львівської міської ради.

Наступний етап змагань шкільної ліги відбудеться серед шкіл сихівського району 2-3 грудня у спорткомплексі «Інтерспорт».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ