Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Школа, в якій обвалились сходи, 1 вересня відновить навчання

Станом на 8 серпня у СЗШ №44 завершено комплекс аварійно-відновлювальних робіт з укріплення двох сходових маршів горизонтальними та вертикальними балками несучих елементів. Аварійну ситуацію ліквідовано та забезпечено несучу здатність сходових кліток, ведуться завершальні оздоблювальні роботи. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні освіти Львівської міської ради, усі ремонтні роботи виконуються згідно з календарним графіком для забезпечення своєчасного та якісного початку нового навчального 2017-2018 року для учнів СЗШ № 44 м. Львова.

Нагадаємо, 16 березня 2017 року в СЗШ № 44 на вул. Пстрака, 1 сталась надзвичайна ситуація, а саме обвал опорної балки сходового маршу між 2 та 3 поверхами лівого крила будівлі.

Управлінням освіти було вжито першочергові протиаварійні заходи і зупинено навчальний процес в приміщенні, забезпечено цілодобове чергування з  категоричною забороною входу у будівлю сторонніх осіб.

Спеціалізованою організацією проведено обстеження приміщення та розроблено рекомендації з виведення із аварійного стану приміщення СЗШ № 44.

З резервного фонду міського бюджету  м. Львова, згідно з рішенням Львівської міської комісії ТЕБ і НС, виділено кошти на проведення невідкладних аварійно-відновлюваних робіт з виведення із аварійного стану та підсилення двох сходових кліток СЗШ № 44 на вул. Пстрака, 1, після чого розпочато  аварійно-відновлювальні роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ