Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заклади освіти добре фінансуються, а благодійні внески - це тільки справа батьків, - Довганик

Зоряна Довганик, в.о.начальника управління освіти Львівської міської ради, вчора, 31 травня, на прес-конференції розповіла, що думає про благодійні внески батьків у школах та ДНЗ міста, інформує кореспондент Гал-інфо.

и  неодноразово повторювали, що благодійні внески є тільки благодійна справа батьків. 

Ми (Управління освіти ЛМР, - ред.) намагаємось заборонити збір і обіг готівкових коштів у ДНЗ і в школах, ми неодноразово видавали накази та доручення", - зазначила Зоряна Довганик.

За її словами, якщо батьки мають бажання долучитись до благодійних внесків, то це є тільки їхня справа, ніхто не може їх зобов'язати. 

"Наші ДНЗ і школи фінансуються  у доброму об’ємі. Передбачені кошти на придбання матеріалів та спеціального обладнання, велику кількість коштів виділяють на проведення ремонтів у школах і садках.

Ми купуємо багато цікавих речей, щоб оновити комп’ютерні класи та кабінети фізики", - додала в.о.начальника управління освіти.

Як повідомляло Гал-інфо, від сьогодні батьки, які отримали підтвердження на електронній платформі про зарахування дитини у ДНЗ Львова, можуть принести документи безпосередньо у садок. Процес реєстрації триватиме до 15 липня.

Додамо, цього року тільки 7 тис. маленьких львів'ян матимуть змогу попасти у ДНЗ, відтак, близько 3 тис. дітей автоматично переходять у чергу на наступний рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ