Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярі сходу уже отримали книжки з львівського Форуму видавців

Школярі сходу отримали книжки з львівського 23-го Форуму видавців. Зокрема літературу передали дітям Станиці Луганської та Лисичанська. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні, у День миру, книжки з львівського форуму ми передали Луганському районному відділу освіти. Звідти літературу розподіллять між школярами.Принагідно, від усієї Львівщини ми привітали містян Станиці Луганської зі святом. Адже Україна – єдина. Ми переможемо, бо разом», – каже волонтер, депутат Львівської обласної ради Андрій Ковч.

«Щиро дякую дорогим братам-львів’янам за допомогу і підтримку! Наші діти мають виховуватися на кращих українських книжках та зростати у новій мирній Україні!», – написав у Фейсбуці керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Ідея подарувати дітям сходу літературу з Форуму належить депутатській групі «Об’єднання волонтерів та учасників АТО», голові Львівської облради Олександру Ганущину, депутатові Андрієві Думі.

Додамо, на крайній сесії Львівської облради створили депутатську групу «Об’єднання волонтерів та учасників АТО». До неї увійшли 13 депутатів. Зокрема, Василь Масний («Народний контроль»), Андрій Ковч («Народний контроль»), Тетяна Бей («Громадянська позиція»), Уляна Дорош («Громадянська позиція»), Катерина Кеньо (БПП), Михайло Гичка (БПП), Степан Рак («Батьківщина»), Богдан Гагалюк (НРУ), Петро Жукровський («УКРОП»), Ігор Ільків («УКРОП»), Петро Марунчак (НРУ), Сергій Касян («Громадянська позиція»), Тарас Вервега («Самопоміч»).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ