Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярів області запрошують у «Школу юного правника»

У березні, на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка, стартує «Школа юного правника». До участі у безкоштовному навчанні запрошують школярів 9-11 класів, які мріють в майбутньому освоїти фах юриста.

Суботня школа юного правника дозволить учням старших класів сформувати власне бачення професійного майбутнього та обрати фах правника, зрозуміти особливості різних видів юридичних професій, утвердитися у своєму бажанні здобути вищу юридичну освіту.

«Школа юного правника» надасть учасникам базові знання з найважливіших навчальних дисциплін, які викладаються на перших курсах юридичного факультету, ознайомить потенційних абітурієнтів з особливостями навчального процесу на юридичному факультеті та сприятиме поступовому переходу школярів від навчання у школах до здобуття вищої освіти.

Участь у «Школі юного правника» не передбачає здачі іспитів чи проведення інших форм замірів знань.

Учасники «Школи юного правника»:

- одержать інформацію про різні види правничих професій, їх особливості;
- ознайомляться з особливостями навчального процесу на юридичному факультеті ЛНУ ім. І. Франка;
- одержать знання з базових дисциплін, як вивчаються на перших курсах юридичного факультету;
- будуть присутні на заняттях, які проводяться викладачами та аспірантами юридичного факультету;
- матимуть змогу ознайомитися з діяльність студентських організацій юридичного факультету;
- отримають сертифікати про навчання у «Школі юного правника».

Навчання триватиме упродовж  3-х місяців, з березня по травень 2018 року. Заняття відбуватимуться щосуботи (3 уроки по 45 хвилин) на юридичному факультеті Львівського національного університету ім. І. Франка. Навчання у «Школі юного правника» – безкоштовне.

Організатори заходу - Львівський національний університет імені Івана Франка, Інститут післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки, Центр неперервної освіти.

Детальнішу інформацію можна отримати за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 16, кім.103 (Центр неперервної освіти), або за тел.: (032) 239-44-89, 067-70-599-62, e-mail: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ